The Judo Ryu Ichidai Daily

logo-paper-liVanaf vandaag komt er dagelijks een update van al het wereldwijde judo nieuws wat we kunnen vinden op het internet. Dit doen we met de online service van Paper.li en proberen natuurlijk per dag een steeds betere update te kunnen verschaffen met judo relevante nieuws.

Als je niets wil missen van al dat dagelijkse judo nieuws, schrijf je dan in voor “The Judo Ryu Ichidai Daily“! Dit doe je door rechts bovenin de pagina van de krant op het plusje (+ subscribe) te klikken.

Mocht er iets zijn wat ons nog niet is opgevallen, en u vind dat wij er op gewezen moeten worden. Of u heeft op- en aanmerkingen, bericht ons dan via ons contact pagina. Wij zullen u hiervoor dankbaar zijn en aan u proberen spoedig inhoudelijk te reageren.

Klik of op de foto van Paper.li of HIER om naar “The Judo Ryu Ichidai Daily” te gaan om het te lezen.

Sayonara,

Sensei Co Iliadis

Techniek overwint kracht.

© Judo Ryu Ichidai 2013, op dit artikel rust copyright.

There are no comments yet

Why not be the first

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More 127 posts in Nieuws category
Recommended for you
Kerstvakantie 2017-2018

Wij wensen iedereen een vrolijk Kerstfeest en een gezond, sportief en liefdevol 2018! Tijdens de...

Vraag 2 gratis proeflessen aan om kennis te maken met Judo Ryu Ichidai!
Vraag 2 gratis proeflessen aan om kennis te maken met Judo Ryu Ichidai!