Onze eigen Judo Ryu Ichidai APP

Sinds een paar dagen heeft de Judo Ryu Ichidai een eigen App! Als je geen Facebook account heb en toch op de hoogte wil zijn van onze Facebook pagina, is deze App de ideale App voor jou. IMG_3332Op onze Facebook-pagina plaatsen we veelal foto’s die hier niet via de site verspreid worden. Deze App is geschikt voor eigenlijk alle populaire besturingssystemen en/of platforms. Onze App is te vinden in de App-stores van Apple, Google, Microsoft en Amazon! Het is helemaal gratis en je zoekt op JUDO RYU ICHIDAI, want zo heet deze makkelijke App. Kijk snel in de voor jou juiste platform store/winkel en installeer deze op je smartphone of tablet om op de hoogte te blijven van ons. We zullen de JRI-App in de loop der tijden natuurlijk uitbreiden met de vele mogelijkheden die deze zal bieden. Wel zo makkelijk toch!

Techniek overwint kracht.

© Judo Ryu Ichidai 2014, op dit artikel rust copyright.

 

There are no comments yet

Why not be the first

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More 127 posts in Nieuws category
Recommended for you
Kerstvakantie 2017-2018

Wij wensen iedereen een vrolijk Kerstfeest en een gezond, sportief en liefdevol 2018! Tijdens de...

Vraag 2 gratis proeflessen aan om kennis te maken met Judo Ryu Ichidai!
Vraag 2 gratis proeflessen aan om kennis te maken met Judo Ryu Ichidai!