Verslag clinic Urska Zolnir van Roan Groothuis

Hallo allemaal,

Op zondag 23 oktober heb ik mee gedaan aan twee Judo herfstclinics. Dit keer met niemand minder dan Olympisch Kampioen Urska Zolnir uit Slovenië! In London 2012 werd zij kampioen met haar explosieve en verrassende judostijl.
6

Daarnaast was wereld- en Europees kampioen bij de junioren en de jongste medaillewinnaar op de Grand Slam van Parijs, Frank de Wit, aanwezig om ‘s middags een clinic te verzorgen samen met Elisabeth Willeboordse.
9

Het was een leuke dag, ik vond vooral de clinic van Urska heel erg leuk, de warming-up maar ook de training was op snelheid gericht. We hebben vooral de Ippon-Seoi-Nage geoefend en daar twee varianten op.

De clinic van Frank de Wit was ook leuk, we leerden een worp waar ik de naam niet van weet, van stand legde ik de tegenstander meteen in een houdgreep. Ik was ook nog scheidsrechter bij een wedstrijd van Frank en natuurlijk heeft hij gewonnen.

Tot later, Roan Groothuis.

3

4

2

5

7

8

10

11

Techniek overwint kracht.

© Judo Ryu Ichidai 2016, op dit artikel rust copyright. All rights reserved.

There are no comments yet

Why not be the first

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More 127 posts in Nieuws category
Recommended for you
Kerstvakantie 2017-2018

Wij wensen iedereen een vrolijk Kerstfeest en een gezond, sportief en liefdevol 2018! Tijdens de...

Vraag 2 gratis proeflessen aan om kennis te maken met Judo Ryu Ichidai!
Vraag 2 gratis proeflessen aan om kennis te maken met Judo Ryu Ichidai!