Spreekbeurt JUDO

SpreekbeurttasIedereen moet wel eens een spreekbeurt houden op school.

Wat is er nou leuker om je spreekbeurt te houden over je lievelingssport judo!

Maar waar haal je al die informatie vandaan?

Naast de dingen die je allemaal over judo weet, of voor kunt doen aan de klas, heb je voor je spreekbeurt nog meer informatie nodig.

Judo Ryu Ichidai Nijmegen heeft voor jou alle informatie over judo in een handige spreekbeurttas gestopt.

3 Je kunt hierin alles vinden over de sport judo (wat is dat?), en zijn geschiedenis, wie het bedacht heeft en waarom, de regels, de kleuren banden (met een echte zwarte band erin!), controle- en werptechnieken, judotoppers, een judovideo, onze judo bond in Nederland (JBN), en veel meer.

Mocht je nog informatie missen dan kan je altijd je vraag stellen door een mail te sturen naar ons.

Om gebruik te kunnen maken van deze spreekbeurttas, zal je deze wel eerst online moeten aanvragen zodat wij deze voor je kunnen reserveren / vasthouden.

Dan ben je zeker dat jouw spreekbeurt een succes wordt. Online aanvragen doe je door hieronder het reserveringsformulier in te vullen!

Natuurlijk is deze spreekbeurttas gratis te leen voor Judo Ryu Ichidai Nijmegen judoka en verwachten wij dat je deze ook ongeschonden teruggeeft zodat iedereen na jou ook een ippon kan scoren voor zijn / haar spreekbeurt.

Judo Ryu Ichidai Nijmegen wenst je heel veel succes met je spreekbeurt. Natuurlijk kun je de resultaten van je spreekbeurt in je digitale paspoort schrijven op www.mijnjbn.nl. En wellicht een leuker idee, zorg dat je foto’s laat maken van jouw spreekbeurt op school. Schrijf hierover een kort verslag en je verslag met foto’s wordt op onze site geplaatst! Zo kunnen we allemaal genieten van jouw spreekbeurt die goed is gegaan.

ONLINE AANVRAGEN GEBRUIK VAN DE SPREEKBEURTTAS JUDO:

Techniek overwint kracht.

© Judo Ryu Ichidai Nijmegen 2018, op dit artikel rust copyright. All rights reserved.

Vraag 2 gratis proeflessen aan om kennis te maken met Judo Ryu Ichidai Nijmegen!
Judo Ryu Ichidai Nijmegen is aangesloten bij de Judo Bond Nederland (JBN) onder aansluitnummer: D6HZ75F.