Eigen aansluitnummer Judo Bond Nederland (JBN)

We hebben sinds dinsdag 23-06-2015 een eigen aansluitnummer bij de JBN: D6HZ75F.

Dat wil zeggen dat we voortaan uit gaan komen in het district Midden-Nederland van de JBN en niet meer in het district Limburg zoals dat vanaf de start van JRI is geweest door de samenwerking met (en mogelijkheden door) Judo Ryu Maasduinen.

Gaat hierdoor de samenwerking met Judo Ryu Maasduinen dan stoppen? Nee, als het aan ons ligt helemaal niet! Alleen zal deze iets aangepast gaan worden aangezien de judoka van JRI niet meer op districtsniveau in Limburg mogen uitkomen, maar alleen nog in district Midden-Nederland voor de districtswedstrijden en examens.

Denk hieraan o.a. aan de JJCL teamwedstrijden, de Interne Competitie en de districtswedstrijden. Hiervoor zullen in ons district Midden-Nederland alternatieven voor zijn zoals de puntencompetitie en RTC hier in Nijmegen, en de districtswedstrijden in Ede van de JBN.

Dit zal na de zomer in het begin van het nieuwe seizoen verder intern geventileerd gaan worden naar de leden, in welke vorm de samenwerking met JRM zal gaan lopen na overleg met Jorien van Beek.

Aansluitnr JRI JBNAlle leden van Judo Ryu Ichidai die nu nog via Judo Ryu Maasduinen lid zijn bij de JBN worden kosteloos overgeschreven naar Judo Ryu Ichidai! Hiervoor hoef je zelf niets te doen, want dat doen wij voor je.

Verder zullen alle leden van Judo Ryu Ichidai lid moeten worden van de JBN.

Dit om o.a. aan judowedstrijden deel te kunnen nemen buiten JRI. Of als je als judoka je zwarte band (1ste Dan), wilt gaan halen. Dan moet je zelfs minimaal 2 jaar lid zijn van de JBN en minstens één jaar bruine band (1e Kyu) in bezit hebben.
Als lid van de JBN ontvang je een paspoort waarin o.a. je graduaties worden bijgehouden. Verder heb je op vertoon van je paspoort vaak reductie of soms zelfs gratis toegang tot JBN evenementen.
De JBN heeft tevens een secundaire aansprakelijkheids-verzekering en de aanvullende ongevallenverzekering voor aangesloten leden.
Daarbij hebben alle JBN leden een persoonlijke MijnJBN profielpagina!

Aan- of afmelden bij de JBN gaat via ons. Wij melden dus de judoka van Judo Ryu Ichidai via Sportlink bij de JBN aan of af.

Kijk voor meer informatie hier op onze pagina LIDMAATSCHAP.

Techniek overwint kracht.

© Judo Ryu Ichidai 2015, op dit artikel rust copyright. All rights reserved.

More 147 posts in Nieuws category
Recommended for you
1e Dan voor Huub Melchers

Vandaag op de Dan-examens in Wijk bij Duurstede, in het district Midden Nederland, heeft Huub...

Vraag 2 gratis proeflessen aan om kennis te maken met Judo Ryu Ichidai Nijmegen!
Judo Ryu Ichidai Nijmegen is aangesloten bij de Judo Bond Nederland (JBN) onder aansluitnummer: D6HZ75F.