Grote Club Actie opbrengst 2015

Dinsdag 15 december 2015 werd de cheque van de opbrengst van de Grote Club Actie persoonlijk uitgereikt aan Judo Ryu Ichidai.

Dit gebeurde door de vestigingsmanager van Intersport Nijmegen-City op plein 1944. Onder een genot van een drankje en een praatje zijn wij zeer blij met het behaalde resultaat hierin.

Ondanks de nog relatief weinig aantal leden hebben we een enorm bedrag binnen gehaald. Zeker vergeleken met de andere verenigingen die wel 1000 of meer leden hebben. Supertrots op onze verkopers heeft Cobus Iliadis de cheque in ontvangst genomen en zal hij de verkopers op 10 januari 2016 tijdens onze eerste clubkampioenschappen nogmaals hartelijk bedanken en in het zonnetje zetten.

Grote Club Actie opbrengst 2015We houden nog wel even geheim wie in de prijzen zijn gevallen als topverkopers van de Grote Club Actie loten, maar iedereen is voor ons een topper.

Helaas is het bedrag nog niet hoog genoeg voor onze doelstelling: nieuwe judomatten. Maar kunnen we wel ten goede van de leden gaan investeren wat als subdoel is gesteld tijdens de verkopen. Wordt allemaal nog vervolgd.

Allemaal super bedankt voor jullie inzet!

Techniek overwint kracht.

© Judo Ryu Ichidai 2015, op dit artikel rust copyright. All rights reserved.

More 147 posts in Nieuws category
Recommended for you
1e Dan voor Huub Melchers

Vandaag op de Dan-examens in Wijk bij Duurstede, in het district Midden Nederland, heeft Huub...

Vraag 2 gratis proeflessen aan om kennis te maken met Judo Ryu Ichidai Nijmegen!
Judo Ryu Ichidai Nijmegen is aangesloten bij de Judo Bond Nederland (JBN) onder aansluitnummer: D6HZ75F.