Judo Ryu Ichidai Nijmegen bestaat 6 jaar!

Vandaag is Judo Ryu Ichidai jarig! Wij hadden dit graag groots met onze leden gevierd, maar de huidige coronacrisis steekt hier voorlopig een stokje voor. Zoals iedereen wellicht weet mogen wij door de maatregelen van het kabinet t/m 28 april geen lessen verzorgen.

Voor de geïnteresseerden onder ons, wij zijn op d.d. 03-04-2014 officieel begonnen met de allereerste judolessen in Nijmegen als JRI.

Normaal zouden wij graag trakteren als jarige, maar moeten we even afwachten tot wij een definitief besluit hebben van de Gemeente Nijmegen en ROV (Rijksoverheid), of we dit kunnen doen in de vorm van de volgende opties:

  • Zo lang er géén lessen zijn door de coronavirus (maatregelen kabinet en Gemeente Nijmegen), hoeven de leden géén lesgeld te betalen. Mits de Gemeente Nijmegen géén huur doorbelast aan de judo school.
  • Als wij als JRI de eenmalige €4.000,- uitgekeerd krijgen, dan hoeven de leden géén lesgeld te betalen (TOGS), zolang de maatregelen kabinet gelden.

Wat de eerste optie betreft, zal de Gemeente Nijmegen ergens aankomende dinsdag of woensdag haar besluit in deze kenbaar maken hoe zij omgaan met de huurkosten van de judo school.

Wat betreft de laatste optie TOGS, komen we vooralsnog NIET in aanmerking aangezien JRI onder Iliadis & Co. BV valt en niet aan de vereiste SBI-code hoofdactiviteit KVK-inschrijving voldoet. Wel hebben we tekst en uitleg gegeven aan het ROV en kunnen we niet anders dan afwachten.

Er zal voorlopig géén incasso contributie judolessen komen vanaf kwartaal 2, behalve de judopakken/materialen die in kwartaal 1 zijn geleverd en eventueel de genoten lessen tot aan 12 maart 2020 van nieuwe leden.

Verder, kijk op onze site voor de laatste update betreffende de coronavirus en de maatregelen van het kabinet!

Ik ga nu een neut pakken om de verjaardag van onze judoschool toch nog een beetje glans te geven. En ondanks de kosten wel gewoon door blijven lopen, om de pijn hierin te verzachten.

Proost!

Let op elkaar en op jezelf. Blijf dit weekend binnen zodat wij sneller tot de orde van de dag kunnen terugkeren.

Wij hopen u hiermee van dienst te zijn geweest. Heeft u nog vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Cobus Iliadis

Judo Ryu Ichidai Nijmegen


Techniek overwint kracht.

© Judo Ryu Ichidai Nijmegen 2020, op dit artikel rust copyright. All rights reserved.

More 10 posts in corona category
Recommended for you
Liam plaatst zich voor NK-18 Den Haag

Vandaag is Liam op het DK-18 Midden Nederland 3e geworden in de gewichtsklasse tot 81kg...

Vraag 2 gratis proeflessen aan om kennis te maken met Judo Ryu Ichidai Nijmegen!
Judo Ryu Ichidai Nijmegen is aangesloten bij de Judo Bond Nederland (JBN) onder aansluitnummer: D6HZ75F.