Locatiewijziging Dojo Judo Ryu Ichidai

ALTIJD NIJMEGENSoms komen de fijne zaken gewoon uit de lucht vallen. Zo ook vandaag het telefoontje van de Gemeente Nijmegen dat ze een betere optie hebben voor de Judo Ryu Ichidai en zijn dojo.

Zo zullen wij op een andere locatie gaan starten dan twee weken geleden met de Gemeente Nijmegen vastgelegd en door ons kenbaar gemaakt.

Dojo Judu Ryu Ichidai uit Nijmegen zal dan ook vanaf 3 april 2014 gaan starten in de gymzaal Ark van Oost, Cipresstraat 154 te Nijmegen (en hierdoor niet op de Palembangstraat).

Hierdoor zijn de trainingstijden iets aangepast en blijft de donderdag om te starten met de judolessen hetzelfde.

Het voordeel is natuurlijk de ligging in Nijmegen-Oost met volop gratis parkeer mogelijkheden. Een ruime kantine met bar om rustig tijdens de training te wachten en een drankje of hapje te nuttigen. Een persoonlijke beheerder. Een
aparte ruime sporthal. En dat deze multifunctionele accommodatie een van de nieuwste van Nijmegen is.

Wat de gymzaal aangaat, die trouwens op de bovenverdieping aanwezig is, zijn er ruime kleedkamers met toilet en douches aanwezig voor de leden van de Judo Ryu Ichidai. Voor de minder valide is er een lift aanwezig en dus voor iedereen toegankelijk.

Wij zien dus alleen maar voordelen en zijn dan ook blij met deze nieuwe thuishaven om te gaan starten met onze lessen voor de jeugd van Nijmegen-Oost (en natuurlijk ook voor de jeugd daarbuiten!).


Techniek overwint kracht.

© Judo Ryu Ichidai 2014, op dit artikel rust copyright.

More 147 posts in Nieuws category
Recommended for you
1e Dan voor Huub Melchers

Vandaag op de Dan-examens in Wijk bij Duurstede, in het district Midden Nederland, heeft Huub...

Vraag 2 gratis proeflessen aan om kennis te maken met Judo Ryu Ichidai Nijmegen!
Judo Ryu Ichidai Nijmegen is aangesloten bij de Judo Bond Nederland (JBN) onder aansluitnummer: D6HZ75F.