Instaptoernooi JBN MN Nijmegen 14-11-2015

IMG_3777Zaterdag 14 november 2015 streden Syrah, Sil en Zylun mee om de punten tijdens het Instaptoernooi JBN MN in Nijmegen. Ondanks de intocht van ons goed heiligman, waren ze toch aanwezig om voor de punten te strijden.

Zylun begon met een verliespartij en kwam daarna sterk terug door de volgende 2 partijen met Ippon te winnen. Eindelijk is zij weer op de wedstrijdmat te vinden en staat zij erg goed te judoën vandaag. Hiermee heeft zij 30 punten weten te behalen.

IMG_3792Sil was nog niet helemaal vrij van de spanning door de komst van Sinterklaas en verloor zijn eerste 2 partijen. De eerste vrij kansloos en de 2de door even niet op te letten op de grond. Zijn laatste partij staat hij eindelijk te judoën en wint deze op beslissing van de scheidsrechter. Hij behaalt vandaag hiermee 11 punten.

IMG_3796Syrah, zeer gebrand en geconentreerd vandaag, gaat gelijk er tegen aan en wint haar eerste 2 partijen met overtuiging. Haar 3de partij gaat ondanks een gescoorde Waza-ari met O-Uchi-Gari toch nog verloren op beslissing van de scheidsrechter. Dit aangezien zij zich liet verassen door haar tegenstander die een lage Ippon-Seoi-Nage maakte en daar ook een Waza-Ari mee scoorde. Zij behaalde met haar goede judo 30 punten.

Ze kregen allemaal een vaantje voor hun deelnamen. De eerst volgende instaptoernooi MN Nijmegen is weer op 16 januari 2016! dus zet deze maar alvast in je agenda als je mee wil doen.

IMG_3797

Puntenstand t/m 14-11-2015:
Syrah Delhoofen 30 pnt.
Zylun Delhoofen 30 pnt.
Sil Iliadis 11 pnt.

Techniek overwint kracht.

© Judo Ryu Ichidai 2015, op dit artikel rust copyright. All rights reserved.

More 147 posts in Nieuws category
Recommended for you
1e Dan voor Huub Melchers

Vandaag op de Dan-examens in Wijk bij Duurstede, in het district Midden Nederland, heeft Huub...

Vraag 2 gratis proeflessen aan om kennis te maken met Judo Ryu Ichidai Nijmegen!
Judo Ryu Ichidai Nijmegen is aangesloten bij de Judo Bond Nederland (JBN) onder aansluitnummer: D6HZ75F.