Puntencompetitie Nijmegen 08-11-2015

Vandaag streden Roan, Sil en Lucas mee om de punten tijdens de puntencompetitie in Nijmegen. Syrah en Zylun waren nog moe van gisteren en besloten nog even te wachten om deel te nemen.

Roan was vandaag heer en meester en verloor geen één wedstrijd en van de 4 gemaakte wedstrijden won hij er 2 en speelde er 2 gelijk en mocht vandaag na zeer goed judo 4 punten bij zijn saldo schrijven. Hij hield zich goed aan zijn opdrachten en laat zien steeds een stapje vooruit te gaan in zijn wedstrijdjudo. Jammer dat de scheidsrechter vandaag toch een Shido moest uitdelen voor passiviteit terwijl dat niet eens kan tijdens de puntencompetitie. Daarbij was Roan actiever dan zijn tegenstander en had geen Shido mogen krijgen. Jammer dat het vandaag dan toch gebeurd.

Roan heeft vandaag door zijn goede optreden 4 punten behaalt en een 6 punten diploma in ontvangst mogen nemen. Hij komt hiermee op een totaal aantal van 7,5 punten.

Sil begint vandaag sterk door zijn eerste 2 partijen overtuigend te winnen. Daarna let hij in zijn laatste 2 partijen even niet op en komt hij tweemaal op achterstand die hij niet meer kan goedmaken bij zijn tegenstanders. Toch behaalt hij vandaag 3,5 punten en komt hij daarmee op een totaal van 9,75 punten. Net 0,25 punt te kort voor de 10 punten prijs, maar dat zal de volgende deelname behaald gaan worden.

puntencompetitie 08-11-2015

Lucas staat vandaag beter dan ooit te judoën, lees zeer goed te judoën, maar kan van de 4 partijen er maar 1 gelijk spelen. Dit doordat hij met zijn witte band nog niet zo ervaren is als zijn tegenstanders (zij zijn bijna oranje band), en hij nog judo slimmer moet worden. Toch laat hij zien stapjes vooruit te maken en steeds beter voor de dag te komen door te blijven aanvallen in zijn judo. Hij behaald vandaag 1,75 punten waarmee zijn totaal op 3,5 punten komt.

Techniek overwint kracht.

© Judo Ryu Ichidai 2015, op dit artikel rust copyright. All rights reserved.

More 147 posts in Nieuws category
Recommended for you
1e Dan voor Huub Melchers

Vandaag op de Dan-examens in Wijk bij Duurstede, in het district Midden Nederland, heeft Huub...

Vraag 2 gratis proeflessen aan om kennis te maken met Judo Ryu Ichidai Nijmegen!
Judo Ryu Ichidai Nijmegen is aangesloten bij de Judo Bond Nederland (JBN) onder aansluitnummer: D6HZ75F.