Kagamibiraki en Clubkampioenschappen 2016

ProostVandaag hebben we ons allereerste Kagamibiraki met aansluitend clubkampioenschappen gehouden in ons vertrouwde dojo, de gymzaal van de Ark van Oost.

Bijna alle leden waren aanwezig om deze dag met z’n allen te vieren, of beter gezegd om tot de nieuwjaargoden te bidden voor een goed gezond 2016! En dat alles daarin rijkelijk mag gaan vloeien. Hierop is dan ook met z’n allen op geproost.

Na een korte toespraak van sensei Cobus Iliadis, die de visie van de club naar de leden ventileerde en wat huishoudelijke aspecten aanhaalden ter verduidelijking van de richting van de club, hebben we de verkopers van de Grote Club Actie even nog in het zonnetje gezet. Ze zijn beloond voor hun inzet en hebben de aanwezigen een Intertoysbon van €5,- gekregen.

Jeugd judoka JRI

Behalve de 4 top verkopers. Deze kregen de grote prijzen die te verdienen waren als je veel loten voor de club deed verkopen. Zo ging de Adidas rugzak naar Jero Tromp (55 loten verkocht), het Nihon Judopak naar Lars Veldman (58 loten verkocht), het Adidas sporttas naar Lucas Thönissen (66 loten verkocht), en de VVV-cadeaubon ter waarde van €50,- naar Sil Iliadis die maar liefst een recordaantal van 212 loten heeft verkocht. Dit aantal is gelijk het clubrecord die staat als een huis en voor elke toekomstige verkoper een uitdaging zal zijn.

Kleuters JRI

Na een hapje en een drankje, zijn we van start gegaan met onze clubkampioenschappen. Tenminste, nadat de groepsfoto van de deelnemende judoka was gemaakt. Zo waren er vandaag zo’n 29 judoka van 5 jaar tot 48 jaar aan het strijden voor de club eer. Nog niet iedereen konden vandaag meedoen of omdat ze het nog te spannend vinden of net op judo zitten, of omdat ze gewoonweg vandaag niet konden komen. De jongste onder ons zijn als eerste begonnen en hebben we enorm genoten van de inzet en de sfeer van de dag. Daarna kwamen de jeugdgroepen en hebben de senioren de wedstrijden spectaculair afgesloten.

Stijlprijs CK2016 We hebben goed judo gezien, diverse ippons en is iedereen zeker een ervaring rijker. Onderaan dit bericht zijn alle prijswinnaars vermeld met de door hun behaalde prijzen.
Ook was er een stijlprijs te winnen voor de mooiste worp door ippon gemaakt. Deze is vandaag gewonnen door Syrah Delhoofen voor haar mooie heupworp die snel, vol kracht en expressie was uitgevoerd waardoor haar tegenstander volledig op de rug viel. Zo zie je maar dat je niet altijd clubkampioen hoeft te zijn voor de felbegeerde stijlprijs, als je maar stijlvol blijft judoën!

Clubkampioen Judo Ryu Ichidai 2016
Dani Mohamed, Sander van Berkom, Jero Tromp, Daan Strijbos, Jari Iliadis, Wolf Lally, Alistair Wildeman.

Zilver
Flo Segers, Max Hendriks, Kaja Richlowski, Sil Iliadis, Roan Groothuis, Peter Spanjaard, Laurent Strijbos.

Brons
Fiene Driessen, Maartje van Belkom, Josh Elbers, Loek v/d Ven, Nils v/d Wetering, Zylun Delhoofen, Norah Thönissen, Huub Melchers, Lucas Thönissen, Kareem Mohamed, Lars Veldman, Syrah Delhoofen, Marnix Dijkmans, Leon van Berkom, Lennart Barke.

Prijsuitreiking 1 CK2016
Prijsuitreiking 2 CK2016
Prijsuitreiking 3 CK2016
Prijsuitreiking 4 CK2016
Prijsuitreiking 5 CK2016
Prijsuitreiking 6 CK2016
Prijsuitreiking 7 CK2016

Op onze Facebook pagina zijn hier meer foto’s gemaakt van de Kagamibiraki en Clubkampioenschappen 2016.

Techniek overwint kracht.

© Judo Ryu Ichidai 2016, op dit artikel rust copyright. All rights reserved.

More 147 posts in Nieuws category
Recommended for you
1e Dan voor Huub Melchers

Vandaag op de Dan-examens in Wijk bij Duurstede, in het district Midden Nederland, heeft Huub...

Vraag 2 gratis proeflessen aan om kennis te maken met Judo Ryu Ichidai Nijmegen!
Judo Ryu Ichidai Nijmegen is aangesloten bij de Judo Bond Nederland (JBN) onder aansluitnummer: D6HZ75F.