Ons JUDOn’t Slogan

Slogan JUDOnt wanna mess with us JRI

©”JUDOn’t wanna mess with us!”®, is een copyright slogan die vandaag bedacht is door onze sensei Cobus Iliadis. Dit naar aanleiding van een facebook bericht met foto van oud top judoka Edith Bosch. Zij berichte dat zij expeditie Robinson had gewonnen, en Olympisch kampioen Mark Huizinga expeditie Poolcirkel had gewonnen. Onze sensei Cobus heeft in het verleden met beide judoka’s samen getraind tijdens de centrale trainingen van de Nationale judoploeg, heeft de beide expedities nagenoeg gevolgd, ging even in gedachten terug naar die tijd en plop, de slogan was spontaan geboren.

Edith Bosch en Mark Huizinga

Eigenlijk als reactie op het bericht van Edith, maar bij het nalezen dacht hij iets moois voor, en ten goede van het judo gezegd te hebben. Een boodschap waarvan hij dacht dat iedereen het eigenlijk zou moeten lezen, hoe krachtig het judo is voor de mens en zijn welzijn.

Reactie op FB Edit Bosch

Sensei Cobus Iliadis claimt deze slogan dan ook als de zijne en is iedereen gewaarschuwd om van deze slogan zomaar gebruik van te maken voor commerciële doeleinden. De boodschap zal dan al snel vermoedelijk ©”JUDOn’t wanna mess with me!”® worden. Hiervoor zal er eerst toestemming gevraagd dienen te worden. Judo Ryu Ichidai zal zelf T-shirts maken waar deze slogan op de borst gedrukt zal worden.

Deze van oud top judoka en trainingsmaatje Marco de Kluis is ook wel erg leuk.

Reactie op FB Marco de KLuisTechniek overwint kracht.

© Judo Ryu Ichidai 2014, op dit artikel rust copyright.

More 147 posts in Nieuws category
Recommended for you
1e Dan voor Huub Melchers

Vandaag op de Dan-examens in Wijk bij Duurstede, in het district Midden Nederland, heeft Huub...

Vraag 2 gratis proeflessen aan om kennis te maken met Judo Ryu Ichidai Nijmegen!
Judo Ryu Ichidai Nijmegen is aangesloten bij de Judo Bond Nederland (JBN) onder aansluitnummer: D6HZ75F.