De Verenigde Speeltuin

Op 1 juni 2014 zal in Nijmegen de Verenigde Speeltuin georganiseerd worden. Tijdens deze dag is het de bedoeling dat verschillende verenigingen uit Nijmegen zich kunnen presenteren aan kinderen uit groep 1 t/m 8 die in de Speeltuin de Leemkuil komen spelen.
De Verenigde Speeltuin Poster
Wij zijn deze dag de enige judoschool van Nijmegen die hieraan zal deelnemen. Hierdoor kunnen wij potentiële nieuwe leden bereiken.

In opdracht van Speeltuin de Leemkuil zal evenementenbureau SCHIK! dit evenement organiseren. Evenementenbureau SCHIK! bestaat uit 6 studenten van de minor evenementenmanagement op de hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Zij streven er naar om voor 600 tot 1000 kinderen, in de leeftijd van 4 tot 10 jaar, uit Nijmegen en omgeving deze dag te organiseren. Ook verwachten zij dat de meeste kinderen een of meerdere ouders/begeleiders mee zullen nemen.

20140516_091704083_iOSOnze open clinics beginnen om 13.00 uur en zullen eindigen om 18.00 uur als de Speeltuin sluit. Wij zijn in de Ridderzaal te vinden met onze judoka en kan iedereen deelnemen, als je durft!

We zullen alleen de buitendeur van de zaal gebruiken om binnen te kunnen komen, uiteraard zonder eten & drinken. Tevens mag er geen buitenschoeisel op de judomat i.v.m. de hygiëne!

Wij denken dat, gezien de reputatie van de leemkuil, een samenwerking tussen evenementenbureau SCHIK! en de Judo Ryu Ichidai garant staat voor een succesvolle dag.

Kom langs, spreek ons aan, doe mee, speel mee en wellicht zijn een van de aanwezige ledenacties, of hetgeen wij u kunnen bieden aanleiding om lid te worden van de Judo Ryu Ichidai uit Nijmegen.

In ieder geval VEEL PLEZIER!Techniek overwint kracht.

© Judo Ryu Ichidai 2014, op dit artikel rust copyright.

More 147 posts in Nieuws category
Recommended for you
1e Dan voor Huub Melchers

Vandaag op de Dan-examens in Wijk bij Duurstede, in het district Midden Nederland, heeft Huub...

Vraag 2 gratis proeflessen aan om kennis te maken met Judo Ryu Ichidai Nijmegen!
Judo Ryu Ichidai Nijmegen is aangesloten bij de Judo Bond Nederland (JBN) onder aansluitnummer: D6HZ75F.