Geslaagd voor erkend Judoleraar A JBN

Op 25 mei 2013 was het in Wijk bij Duurstede dan zover. Mijn allerlaatste PVB (Proef van bekwaamheid). Dit examen verliep dan ook zeer geslaagd en mag ik mij nu officieel erkend Judoleider noemen. Het enige wat ik nu nog hoef te doen, is mijn 2de Dan binnen 4 jaar behalen om de status JLA (judo leraar A), aan te vragen (update: 2de Dan is in 2014 behaald). Deze opleiding JLA, die officieel is erkend door het NOC-NSF, is nu afgesloten en wordt vervolgd met veel les geven en het oefenen voor het Kata, dat dan op de Dan examens zal worden uitgevoerd.

Mijn examinatoren die mijn examen hebben beoordeeld, die overigens unaniem eens waren, waren de heren Mart Pepels (8ste Dan), en Rolf Tijssen (5de Dan). Een bijzondere ervaring hun tips en tops nog even te horen en mee te nemen voor de toekomst.

nvjjl-logo Wij zijn per direct lid geworden van de NVJJL (Nederlandse Vereniging voor Jiu-Jitsu- en Judo Leerkrachten), zodat wij altijd opgeleid en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de Budo-sporten.

Via deze weg wil ik nogmaals mijn praktijkbegeleiders Jorien van Beek (6de Dan) en Rudi Verhagen (5de Dan), bedanken voor al hun gouden tips en tops! Zonder hun, had ik dit niet alleen kunnen doen. Natuurlijk alsmede de cursusleider de heer Joop Vermeulen en mijn docenten van de opleiding de heren Robin Riemens en Theo van Pommeren.

Sayonara,

Jacobus Iliadis

Techniek overwint kracht.

© Judo Ryu Ichidai 2013, op dit artikel rust copyright.

More 147 posts in Nieuws category
Recommended for you
1e Dan voor Huub Melchers

Vandaag op de Dan-examens in Wijk bij Duurstede, in het district Midden Nederland, heeft Huub...

Vraag 2 gratis proeflessen aan om kennis te maken met Judo Ryu Ichidai Nijmegen!
Judo Ryu Ichidai Nijmegen is aangesloten bij de Judo Bond Nederland (JBN) onder aansluitnummer: D6HZ75F.