Heide Judo Toernooi 2015 Ede

Zaterdag 6 juni streden 750 judoka in Ede tijdens het 22e Heidetoernooi. Ook de judoka van regionale vereniging Judo Ryu Maasduinen uit Bergen-Boxmeer en Judo Ryu Ichidai uit Nijmegen waren voor de eerste keer paraat. Een mooi toernooi waarbij alle judoka eerst in poules mochten strijden, waarna de nummers één en twee doorgingen naar de finalepoule.

Sil Heidetoernooi 2015 Sil Iliadis (-30, JRI Nijmegen) had helaas maar twee partijen, draaide goed, maar kwam niet door zijn poule in.

Dirk Gijsberts (-55, Nieuw-Bergen) heeft de stijgende lijn weer te pakken, goed judo, maar ook niet door de poule heen. Ook Toon Megens (-60, Heukelom) heeft dit seizoen veel progressie gemaakt, maar strandt in de voorronden. Kas Trilsbeek (-66, Nieuw-Bergen) begon met twee overwinningen en één verlies in zijn poule, wint vervolgens met één shido in de finalepoule, maar verliest de wedstrijd om brons. Een vijfde plaats, met goed judo.

Yvet Willems (-78, Holthees) draaide niet sterk, was zelf absoluut niet tevreden, maar pakte ondanks dat een bronzen medaille. Ferry Giesbers (-60, Nieuw-Bergen) wist met twee overwinningen in zijn poule zich ook te plaatsen voor de finalepoule. Helaas strandt hij ook net voor de bronzen medaille en wordt vijfde.

Jari Heidetoernooi 2015 Jari Iliadis (-38, JRI Nijmegen) heeft een poule van vijf en met twee overwinningen en goed judo komt hij net niet door zijn poule heen.

Voor deze groep rest alleen nog de clubkampioenschappen volgende week, behalve voor Sil want die heeft nog met een paar ander judoka uit Nijmegen de puntencompetitie in Nijmegen, en dan zit het lange wedstrijdseizoen erop!

Met 89 wedstrijdjudoka (JRM & JRI) die in 572 deelnames aan toernooien gezamenlijk 314 medailles hebben behaald, is het wederom een geslaagd wedstrijdseizoen voor Judo Ryu Maasduinen en Judo Ryu Ichidai!

Bron: Jorien van Beek


Techniek overwint kracht.

© Judo Ryu Ichidai 2015, op dit artikel rust copyright. All rights reserved.

More 147 posts in Nieuws category
Recommended for you
1e Dan voor Huub Melchers

Vandaag op de Dan-examens in Wijk bij Duurstede, in het district Midden Nederland, heeft Huub...

Vraag 2 gratis proeflessen aan om kennis te maken met Judo Ryu Ichidai Nijmegen!
Judo Ryu Ichidai Nijmegen is aangesloten bij de Judo Bond Nederland (JBN) onder aansluitnummer: D6HZ75F.