Start Grote Club Actie: Steun ons!

Medium_Recktangle_300x250Vandaag is landelijk de Grote Club Actie van start gegaan. Judo Ryu Ichidai doet dit jaar mee aan de Grote Clubactie. Wij willen graag een zo hoog mogelijke opbrengst voor de judoschool halen.

Wij doen mee aan de Grote Clubactie, omdat:
Wij nieuwe judomatten nodig hebben en trainingsmateriaal. Tevens willen wij leuke evenementen voor de judoka kunnen organiseren.
Hiervoor hebben wij uw steun hard nodig!

Helpt u ons het doel van dit jaar te bereiken? Zo zullen onze leden langs de deur gaan om de loten te verkopen en hun eigen url link actiepagina online verspreiden via sociale media en e-mail.

Zo is er tevens een SUPERLOT te koop waarbij u een kans maakt op een Feest t.w.v. €5.000,-! Maar wat leuker is, is dat uw bedrijfslogo een heel jaar lang op onze site komt te staan! Dus behalve dat je de judoschool steunt, heb je gelijk advertentie ruimte voor uw reclame. Bovendien blijf je kans maken op de hoofdprijs van €100.000,- of andere leuke prijzen.

GCA - Banner (728x90px)

De topverkopers van Judo Ryu Ichidai worden beloond met leuke artikelen zoals een Adidas sporttas met Gouden strepen voor de allerbeste, een Adidas judopak voor nummer 2 en een Adidas rugzak voor nummer 3. Stel je bent de Judo Ryu Ichidai Top verkoper, dan mag je natuurlijk ook kiezen voor de Adidas rugzak als je die liever hebt dan de Adidas sporttas!

Als u op onderstaande link klikt, kunt u meteen beginnen met online loten kopen. In een paar minuten heeft u de vereniging al geholpen met het behalen van zijn doelen.

Ga direct naar ons eigen actiepagina om online loten te kopen en de club te steunen zijn doelen te bereiken: Judo Ryu Ichidai actiepagina Grote Club Actie

Allemaal succes met verkopen en kopen!

Leaderboard_728x90

Techniek overwint kracht.

© Judo Ryu Ichidai 2015, op dit artikel rust copyright. All rights reserved.

More 147 posts in Nieuws category
Recommended for you
1e Dan voor Huub Melchers

Vandaag op de Dan-examens in Wijk bij Duurstede, in het district Midden Nederland, heeft Huub...

Vraag 2 gratis proeflessen aan om kennis te maken met Judo Ryu Ichidai Nijmegen!
Judo Ryu Ichidai Nijmegen is aangesloten bij de Judo Bond Nederland (JBN) onder aansluitnummer: D6HZ75F.